Que fem a classe?

T'ho expliquem

Pol campos i David Segura

Que fem a Anglès?

A la gent no li agraden molt les classes d'angles perque diuen que es dificil, fem gramatica, vocabulari i exercicis per repasar, cada vegada les coses son mes dificils i per aixo a la gent li costa.

At the people doesn't like much the English classroom's because they say that's are difficult, we do some grammar, vocabulari and exercices for review,  every time the classrooms are more difficult and because this at the people costs.


Que fem a Català?

El Català no es una assignatura dificil perque no costa, les classes són de corregir exercicis i despres continuem amb el tema, avegadas llegim textos, altres vegades fem gramatica i fer finalitzar ens deixen 10 minuts per fer els deures pel dia seguent.

Que hacemos en Castellano?

Castellano es una asignatura en la que no tenemos muchos deberes pero las clases son de abrir el PDF i majoritariamente siempre hacemos bastantes ejercicios despues de explicar algo de gramatica o algún léxico, si vamos apurados de tiempo, los ejercicios que no se acaban son de deberes.

Que hacemos en Mates?

Este año las Mates las hacemos en castellano, las clases son de corregir bastante porque siempre o casi siempre tenemos bastantes deberes, el resto de tiempo se explica otra parte del tema o hacemos algunos ejercicios mas para que nos quede bien claro, se pasan rápido porque las correcciones duran media clase mas o menos.

Que fem a Tecnologia?

 A Tecnolgia les classes són molt divertides perque la profe es molt enrollada i també copiem i treballem la matèria de cada tema i fem activitats. També son divertides les classes al taller perquè fem treballs entretinguts, no es una assignatura dificil, si estas atent a classe els controls no es costen, però tambe has d'entregar tots els dossiers per aprovar.

Que fem a Educació Física?

L'educació física tampoc es pot dir que es una assignatura fàcil, s'ha de treballar i esforçar-se per treure una bona nota. fem diferents esports tant al pati com al gimnás, fem 4 o 5 classes per cada esport i despres un petit examen d'aplicar-ho, també fem algun examen escrit els dies que plou i es toca fora.

Que fem a Naturals?

Les natus es una assignatura semblant a Català, després de corregir els exercicis de deures, fem teoria, unes vegades copiem mes i altres menys, aixo depen de l'humor de la professora, i després fem exercicis de repás que sinó s'acaben a classe són de dueres.

Que fem a Socials?

Les classes de Socials són mes de copiar els resums que fa la professora a la pissarra mentre que ella durant tota l'hora explica els punts de la teoria, no fem molts exercicis, però sempre alguns els fem. Per aprovar Socials depen molt del exmamens, la profe sempre ens dona les preguntes del control i les fem i la majoria de la classe no les fa, no estudia i suspen els controls i l'assignatura, els que aprofitem les preguntes som els de sempre i treiem 9 i 10.

Que fem a Alternativa?

A Alternativa les classes son sempre de veure películes i fer preguntes i questionaris sobre la película, això si sempre totes estan relacionades amb el Drets del Infants. 2 trimestres dels 3 son sobre els Drets del Infants, l'altre es de sexualitat, aprendre a utilitzar les coses útils i a coneixer les parts de la nostra sexualitat.

Que fem a Françés?

Fa poc que hem començat a parlar Francés, però ja sabem defensar-nos, hem aprés les coses basiques i les classes son de parlar i parlar Francés i fer exercicis.

Nous avons récemment commencé à parler Francais, mais nous savons défendre, nous avons apprendre des choses et des classes et de parler et à parler Français et faire des exercices.
 Gracias a todos por vuestra atención.Graciès a tots per la vostra atenció.Thanks for all for your attention.Mersi à tous pour votre attention.

Create a presentation like this one
Share it on social medias
Share it on your own
Share it on social medias
Share it on your own

How to export your presentation

Please use Google Chrome to obtain the best export results.


How to export your presentation

Presentación de Tecnolgia

by david27segura

16 views

Public - 5/25/16, 3:08 PM